Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ AREA 51 ΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)!

Τέλη Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που εκτός από τον αναμενόμενο πανικό, δημιούργησε και μία έκρηξη ενδιαφέροντος για τη μυστική βάση της Area 51,τη βάση δηλαδή που χρόνια τώρα τραβά τα βλέμματα των ερευνητών UFO της Αμερικανικής Ηπείρου.
Το βίντεο καταγράφηκε στις 7 Αυγούστου 2014, και σε αυτό εμφανίζεται λίγο πριν πεθάνει ο Boyd Bushman, που θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Area 51. Ο Bushman μιλά για τους αντίστροφης μηχανικής ιπτάμενους δίσκους, τους εξωγήινους, την αντιβαρύτητα και πολλά ακόμη, δείχνοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες εξωγήινων όντων που ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν στις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Νεβάδα.
«Έχουμε Αμερικανούς πολίτες που εργάζονται για τα UFO 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Προσπαθούμε να μάθουμε τι κάνουν». «Ένα από τα δύο είδη εξωγήινων εδώ, έρχονται από τον πλανήτη Quintumnia», λέει, μεταξύ άλλων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος υπάλληλος της Lockheed Martin ισχυρίζεται ότι τα εξωγήινα διαστημόπλοια μελετώνται από αυτήν την εταιρία.
Ο Ben Rich, γνωστός ως ο «πατέρας» του Stealth μαχητικού και βομβαρδιστικού, δήλωνε αρχές της δεκαετίας του '90: «Έχουμε ήδη τα μέσα για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια, αλλά αυτές οι τεχνολογίες παραμένουν κλειδωμένες σε σκοτεινά έργα που δεν προορίζονται προς όφελος της ανθρωπότητας . Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, γνωρίζουμε ήδη πώς να το κάνουμε!».

Παρακάτω, δείτε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Boyd Bushman με Ελληνικούς υπότιτλους    :    https://www.youtube.com/watch?t=1&v=93e5S8o79uE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου