Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ρόφημα για θεραπεία του θυρεοειδούς αδένα !!!

Ρόφημα για θεραπεία του θυρεοειδούς αδένα
Ο θυρεοειδής αδένας είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση, μεταξύ άλλων, της θερμοκρασίας του σώματος, του μεταβολισμού και των χτύπων της καρδιάς, ενώ η δυσλειτουργία του αδένα αφορά είτε μεγαλύτερη, είτε μικρότερη παραγωγή της σχετικής ορμόνης (TH).
Η ανώμαλη λειτουργία του αδένα, οφείλεται είτε σε γενετικούς λόγους, σε κάποια αυτοάνοση νόσο, είτε σε εγκυμοσύνη, άγχος, κακή διατροφή ή τις τοξίνες που υπάρχουν στο περιβάλλον που ζούμε.
Αυτό το ρόφημα επιτυχώς βοηθάει το θυρεοειδή αδένα στην περίπτωση έλλειψης ιωδίου. Μια δόση του ροφήματος είναι αρκετή.

Συνταγή.
Συστατικά που χρειάζονται:
1 κιλό οργανικού μελιού,
40 πράσινα καρύδια μικρά.
Μέθοδος παρασκευής: Πλύντε τα καρύδια καλά,στεγνώστε τα και ανοίξτε πολλές τρύπες σ’αυτά, χρησιμοποιώντας μια βελόνα ή κάντε πάνω τους μικρές λεπτές φετούλες με ένα κοφτερό μαχαίρι.Τοποθετείστε τα καρύδια σε βάζο, ρίχτε από πάνω το μέλι και αφήστε το βάζο σε ανοιχτό μέρος εκτεθειμμένο στον ήλιο.
Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει τουλάχιστον 40 ήμέρες μέχρις ότου στραγγίσετε το μείγμα με σουρωτήρι,π.χ. μεταφέρετε το υγρό σεγυάλινο μπουκάλι.


Τρόποι κατανάλωσης:
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ροφήματος διαρκούν μέχρι την πλήρη κατανάλωσή του.Πίνετε μια δόση από το ρόφημα αυτό 500 ml (0,5dl) το πρωί.
Αυτός ο συνδυασμός έχει θετικές επιπτώσεις στην περίπτωση αναιμίας, αλλά βοηθά επίσης στο καθαρισμό του ήπατος, του στομάχου, και το αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου