Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Κύμα βιασμών από λαθρομετανάστες συνταράσσει την Ευρώπη με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς αυτές τις οδηγίες έχουν


Κύμα βιασμών από λαθρομετανάστες συνταράσσει την Ευρώπη με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς αυτές τις οδηγίες έχουν
Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες της ΕΕ να ελέγξει την κατάσταση με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή, με την ύπαρξη ενός σοβαρού κύματος ληστειών και βάναυσων βιασμών γυναικών ειδικά στην Βόρεια Ευρώπη . Το φαινόμενο δυστυχώς σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες εξαπλώνεται παντού σταδιακά.

Την ίδια στιγμή, οι δημοσιογράφοι, η αστυνομία και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι είναι έκπληκτοι, διότι φίλοι , εραστές, συνάδελφοι , ακόμη και σύζυγοι φοβούνται … να προστατεύσουν τις γυναίκες αυτές στην Βόρεια Ευρώπη , από τους επικίνδυνους βιαστές και ληστές, αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.
« Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός βιασμών και ληστειών στην βόρεια Ευρώπη που διαπράττονται από μουσουλμάνους πρόσφυγες. Για παράδειγμα, στη Φινλανδία, το Υπουργείο Εσωτερικών ερευνά δέκα περιπτώσεις βιασμού γυναικών και σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν υπόνοιες για ταυτόχρονη διάπραξη ληστειών και επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες.
Επιπλέον, αυτό ήδη συμβαίνει, ακόμη στα ρωσικά σύνορα με τις Σκανδιναβικές χώρες στις λεγόμενες « παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας», όπου υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις βιασμών γυναικών σε τοπικό επίπεδο από πρόσφυγες που προέρχονται από τις αραβικές χώρες.!!
Οι ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές ζητούν επισταμένα «να αποφευχθούν οι ταραχές» στα κέντρα υποδοχής προσφύγων μεταναστών, στα οποία καταγράφονται βιασμοί ακόμα και «στο δρόμο», με την αστυνομία να προσπαθεί να κρύψει επιμελώς την εθνικότητα των εγκληματιών.
Σε άλλες περιπτώσεις, φιλήσυχοι πρόσφυγες προσπάθησαν ακόμα και να μετεγκατασταθούν για να σωθούν από νυχτερινές εμπρηστικές επιθέσεις και πιθανές επιθέσεις οργανωμένων εθνικιστικών ομάδων, ειδικά στην Γερμανία.
Ωστόσο, η κατάσταση είναι απολύτως κρίσιμη για ολόκληρη την γηραιά ήπειρο . Ακόμη και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας παραδέχονται (όπως έκανε και η αρχηγός της Φιλανδικής αστυνομίας Päivi Nerg) , ότι «σήμερα, οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης από πρόσφυγες στον τοπικό πληθυσμό δεν αφορά μία , δύο ή τρεις περιπτώσεις αλλά πάρα πολύ περισσότερες». !!
«Περπατούσα με δύο φίλους, ένας εκ των οποίων ασχολείται με την άρση βαρών. Στην είσοδο του καταστήματος ένας κακοποιός κρατούσε εργαλεία και βαριά αντικείμενα και μας περίμενε. Τότε μου τράβηξε τα σκουλαρίκια μου, και μου πήρε το πορτοφόλι , έκλαψα, ο φίλος μου κοντοστάθηκε και δεν έκανε τίποτα!», είπε στο γαλλικό τύπο , η Γαλλίδα υπήκοος Α.Marie.
Το συγκεκριμένο έγκλημα συνέλαβε κάμερα , με την γαλλική αστυνομία να δηλώνει ότι οι δύο τύποι «μοιάζουν» με πρόσφυγες και δεν θα μπορούσε να … κάνει και πολλά πράγματα. Απλά οι Γάλλοι αστυνομικοί συμβουλεύουν τους κατοίκους να είναι πιο προσεκτικοί σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές.
Δεν είναι λιγότερο συναρπαστική ιστορία της Γερμανίδας γυναίκας με το όνομα Α. Heidi, η οποία μετέβη με το σύζυγό της στο σούπερ μάρκετ.
«Πήγα στο αυτοκίνητο για να το ανοίξω και να μετακινήσω τα πράγματα από το καροτσάκι. Σε αυτό το σημείο, δέχθηκα επίθεση από τρεις άνδρες, ηλικίας 30, και έναν ακόμη με μαχαίρι να στέκεται μεταξύ του συζύγου μου, σχίζοντας μου τα ρούχα μου, πάλεψα και ούρλιαξα , ενώ εκείνος ξεκίνησε να με βιάζει . Με βίασαν μπροστά του ( άνδρα της) , ο οποίος όμως φώναζε υστερικά, καλώντας την αστυνομία . Ο άνδρας μου προσπάθησε να αρπάξει το τύπο με το μαχαίρι που απλά γελούσε» , είπε η ίδια στους αναγνώστες, αναφέροντας για την συμπεριφορά των Ευρωπαίων ανδρών.
Τα σχόλια των γυναικών στα κοινωνικά δίκτυα λένε ότι στις ευρωπαϊκές πόλεις οι πρόσφυγες δεν διστάζουν να επιτεθούν και να βιάσουν , «όπου δεν υπάρχει αστυνομία,» με τους νέους αλλά και μεγαλύτερους άνδρες, όχι μόνο να μην παρεμβαίνουν, αλλά να προσποιούνται κάνοντας πως «δεν βλέπουν» τι συμβαίνει λίγα μέτρα πιο πέρα .
«Ήρθαμε για να ξεφύγουμε, θέλουμε να εγκατασταθούμε και να κερδίσουμε χρήματα. Αλλά το έργο δεν είναι καθόλου καλό, πολύ λίγα χρήματα, λίγες γυναίκες, λέει σε δημοσιογράφους ο Κούρδος Ορχάν Χανούμ.
Για τους Άραβες πρόσφυγες, οι γυναίκες θεωρούνται «δίκαιο παιχνίδι», το ίδιο θήραμα, και για όλους αυτούς «η απουσία των γυναικών, αποτελεί επιτακτική ανάγκη που πρέπει να διορθωθεί», αναφέρουν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι που καταγράφουν τέτοια επιτόπια ρεπορτάζ.
Από την άλλη πλευρά στα Βαλκάνια οι άνδρες δεν είναι το ίδιο , είναι ικανοί να πολεμήσουν για τα πάντα εάν κάποιος ενοχλήσει την οικογένεια τους.«Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τις γυναίκες μας , τα παιδιά μας , αλλά δεν είμαστε στρατός, δεν μπορούμε να είμαστε παντού,», έγραψε στο Facebook 48χρονος κάτοικος του Μαυροβουνίου, ο οποίος έχει μια φωτογραφία ντυμένος με αστυνομική στολή .
Ωστόσο, για να συνοψίσουμε την κατάσταση όλοι οι Ευρωπαίοι δεν είναι το ίδιοι. Για παράδειγμα, υπάρχουν περιπτώσεις σοβαρών ξυλοδαρμών μεταναστών από την Συρία και άλλες χώρες της Ασίας στην Γερμανία, την Τουρκία, την Ελλάδα και ακόμη στο «Nordic» της Σουηδίας, για να μην αναφέρουμε τους «τρελούς» Ιταλούς , τονίζει το ρωσικό δημοσίευμα .
Στην Ελλάδα μόνο τον Αύγουστο, εισήλθαν περίπου 108 000 παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες. Η ροή τους επόμενους μήνες έφτασε σε ρυθμούς τρελούς.
Η ουσία όμως είναι ότι κινδυνεύουν όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες από την ανεξέλεγκτη δράση κακοποιών στοιχείων, αλλά και από την εξάπλωση ασθενειών που είχαν εξαλειφτεί στην ΕΕ και κυρίως κινδυνεύει από την μεταφορά των θρησκευτικών μουσουλμανικών προβλημάτων που μεταφέρουν οι μετανάστες μαζί τους.Όλοι αυτοί( οι πραγματικοί μετανάστες) είναι άνθρωποι με ανάγκες και προβλήματα , άλλο όμως είναι να βοηθήσουμε ανθρώπους να επιβιώσουν και άλλο να δεχόμεθα αδιαμαρτύρητα εισβολή από τζιχαντιστές, μέσα στα ίδια τα σπίτια.
ΥΓ, (Πόσοι να έχουν γίνει στην Ελλάδα και το αποσιωπούν ; οι εντολές απο τους κομμουνιστές η αριστερούς που τους καλύπτουν οπως ειναι προγραμμαιζομενοι απο τους Εβραίους, σε όλη την Ευρώπη, τους είδαμε πως υπερασπίζουν το σύστημα όταν βάλαμε αυτή την φώτο στο facebook , αριστερα μολυσμένα ζόμπι των Εβραίων και κομμουνιστές,κάποιοι ξέρουν τι είστε και τι κάνετε! (αδέλφια μας οι λαθρο που έλεγε και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΑΙΤΑΝΗ), έχουν δώσει εντολή να βιάζουν όσες πιο πολλές μπορούν οι λαθρο, για να μολύνουν το DNA! ψηλά γράμματα για την μάζα αυτά! νομίζουν οτι τυχαία τα κάνουν αυτά οπως τυχαία, είπαν πάμε στην Ευρώπη απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο!!! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου