Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


illuminatieye
Τι είναι η ψυχαγωγία; Η αγωγή, η εκπαίδευση της ψυχής. Του 'είναι' του ανθρώπου. Επομένως, όλοι μπορούν να αντιληφθούν ότι ένα από τα βασικά όπλα χειραγώγησης της μάζας των γκοϊμ είναι η ψυχαγωγία
. Όχι διασκέδαση. Ξεχάστε το αυτό πια. Η διασκέδαση είναι απλά το να 'ξεχαστείς', να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου. Η σαπίλα όμως που μας πασάρεται συνεχώς και αδιαλείπτως από τους κοσμοεξουσιαστές, δεν σε αφήνει να ξεχαστείς, μόνο ύπουλα και μεθοδικά, με τρόπο πολλές φορές ούτε καν υποσυνείδητο αλλά πρόδηλο, σε γεμίζει με όλα εκείνα που θα ήθελαν να έχεις μέσα σου.

Επομένως η Νέα Τάξη, ψυχ-αγωγεί, άγει, εκπαιδεύει τις ψυχές μας για να μετατραπούν σε αυτό που η ίδια επιθυμεί. Θυμηθείτε από τη δική σας εμπειρία, πότε είδατε μια σύγχρονη ταινία και αισθανθήκατε ψυχική ανάταση ή έστω απλά ξέγνοιαστοι; Πότε διαβάσατε ένα βιβλίο (από τα αγαπημένα και πολυδιαφημισμένα της Νέας Τάξης) και πιστέψατε ότι κερδίσατε κάτι ουσιαστικό από αυτό, κάτι το οποίο θα σας αλλάξει προς το καλύτερο; Θυμηθείτε πότε παίξατε ένα βιντεοπαιχνίδι, αν είστε μικρότεροι σε ηλικία, το οποίο να σας πέρασε έστω και ένα σωστό μήνυμα; Θυμηθείτε πότε ακούσατε ένα σύγχρονο τραγούδι που να μιλούσε για αξίες ανώτερες από αυτές ενός χυδαίου και αγοραίου έρωτα ή μιας ζωής γεμάτης χλίδα;
Η απάντηση είναι εύκολη: «μάλλον ποτέ». Παντού και πάντα τα ίδια σκουπίδια του ανθρώπινου ψυχισμού, πεταμένα με προπέτεια μπροστά στα μούτρα μας, έτοιμα προς κατανάλωση από τις μάζες.

Η κακία και η πονηριά προβάλλονται και διαφημίζονται σαν μεγάλη 'μαγκιά', σαν το μόνο τρόπο να ζήσει κανείς ευτυχισμένος. Ακόμη και αν οι 'κακοί χαρακτήρες' πάντα χάνουν, για έναν παράξενο λόγο είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να κερδίζουν το θαυμασμό του κοινού. Βέβαια, και οι δήθεν 'καλοί', δεν είναι και πολύ καλύτεροι.
Η λαγνεία και η ανηθικότητα καλπάζουν παντού, δηλητηριάζοντας τις ψυχές των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων, με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο, κάθε στιγμή. Το ανθρώπινο σώμα γίνεται ένα φτηνό εργαλείο ικανοποίησης διαστροφών, με την επιπρόσθετη 'ταμπέλα' της 'αγάπης' από πάνω. (Μη ξεχάσουμε να χρυσώσουμε το χάπι...)

Η βία θεσμοθετείται ως μόνιμο στοιχείο του κόσμου μας, ως κάτι που δεν θα έπρεπε να μας σοκάρει. Αντιθέτως, τα μυαλά μας γεμίζουν από εικόνες βίαιων και σκληρών θανάτων, και ανθρώπων που προβάλλονται σαν συμπαθείς ήρωες ενώ θα έπρεπε να έχουν την καθόλου κολακευτική ταμπέλα του 'κατά συρροή δολοφόνου', μαζί με την περιφρόνηση του κόσμου.
Η πάσης φύσεως ανωμαλία έχει λάβει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα παραπάνω, η αλήθεια συκοφαντείται, η παραπληροφόρηση οργιάζει και τα πρότυπα που εκπέμπουν αρνητικές επιρροές έχουν γίνει οι νέοι ήρωες μικρών και μεγάλων.

Και κάπου στην άκρη, είναι ο Θεός, ο Αναστημένος Ιησούς Χριστός, που ακόμη μας ανέχεται και περιμένει να γυρίσουμε σε Αυτόν, πετώντας στα σκουπίδια τον παλιόκοσμο του Σαμαέλ και τα πρότυπά του. Αυτός, που δίνει την απόλυτη γαλήνη και ομορφιά στη ψυχή, και υπόσχεται να την οδηγήσει έξω από εδώ, στον πραγματικό, φωτεινό κόσμο Του, ελεύθερη, ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη.

Η βοσκή στο δηλητηριασμένο λιβάδι του Σαμαέλ, συνεχίζεται. Κατά Ματθαίον, κεφ24, στχ 38-39 « ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, γαμοῦντες καὶ ἐκγαμίζοντες, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου.».
Η ήρα θα χωρίσει από το σιτάρι, σύντομα. Ο κόσμος θα γνωρίσει την κάθαρση! Ας έχουμε πίστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου